Uitgebreid aanbod aan lint bij Lintjeswinkel XL

Ben je creatief aangelegd en knutsel je vaak leuke dingen in elkaar waar je lint bij gebruikt? Dan kun je dit lint natuurlijk per meter kopen maar als je veel nodig hebt is de keuze voor rollen lint logisch. 

Meer rollen tegelijk kopen

Bij Lintjeswinkel XL vind je een uitgebreid aanbod aan lint, zowel per meter als op de rol. Zeker als je op zoek bent naar lint om te gebruiken als decoratie voor een speciale gelegenheid is het verstandig dit met rollen tegelijk te kopen. Op die manier heb je altijd voldoende maar weet je ook zeker dat je hetzelfde lint hebt aangeschaft. 

Aanbod filteren

Als je op zoek bent naar een bepaald soort lint op rol maar niet precies weet wat je hebben wilt kun je de keuze voor jezelf wat makkelijker maken door filters in te stellen bij de webwinkel. Zo kun je om te beginnen aangeven wat voor categorie je zoekt. Dit kan bijvoorbeeld satijnlint zijn, koord of organza maar voor alle categorie├źn kijk je het beste even op de site. 

Samples van lint bestellen

Naast de categorie kun je ook filteren op prijs, kleur, materiaal en breedte. Vind je het moeilijk om de goede kleur of breedte te kiezen? Dan kun je eerst een aantal samples aanvragen van bepaalde soorten lint voordat je er hele rollen van gaat bestellen. De samples zijn gratis en je betaalt er alleen de verzendkosten voor. Je mag tot maximaal tien samples bestellen maar als je er meer wilt kun je het beste even contact opnemen met het bedrijf. 

De juiste hoeveelheid bestellen

Heb je eenmaal het goede lint gevonden, bekijk dan hoeveel je nodig hebt. Te weinig is natuurlijk niet handig maar heel veel over hoeft ook niet omdat je het dan misschien nergens anders meer voor kunt gebruiken.