Welke tekst staat er op jouw geboortekaartje?

Het uitzoeken van een geboortekaartje naar jouw wensen is al lastig genoeg. Vervolgens kan je ook de tekst nog verzinnen! Kies jij voor een schattig gedichtje, een mooie oneliner of een grappige quote? Lees snel verder en doe inspiratie op voor de tekst op jouw kaartje!

Hoe ziet jouw kaartje eruit?

Jij kunt er volledig zelf voor kiezen hoe jouw kaartje eruit zal zien. Je kunt kiezen voor een gele of blauwe kleur, een sierlijk of modern font, voor schattige diertjes of een hippe lay-out. Wellicht ben je al wat tijd kwijt om deze keuzes te maken, tenzij je al een volledig ontwerp in gedachte had. Vervolgens krijg je ook nog eens de keuze voorgeschoteld voor een tekst op het geboortekaartje. De tekst is even belangrijk als het ontwerp en kan de toon zetten voor een schattig, hip of stoer kaartje. Hoe ziet jouw kaartje eruit?

Liefkozende woorden of pakkende oneliner

Een tekst kiezen voor een geboortekaartje is zo makkelijk nog niet. Niet iedereen heeft het rijmtalent gekregen of kan een pakkende of grappige woordspeling verzinnen. Toch bevatten jouw wensen wel een lief gedichtje of een goede oneliner. Gelukkig heeft het wereldwijde web genoeg inspirerende voorbeelden, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Er zijn tal van mooie gedichtjes te vinden die de liefde voor jouw kleintje verwoorden. Kies jij voor een Nederlands of Engels gedichtje? Of vind jij een pakkende quote leuker voor op het kaartje? Denk hierbij aan oneliners als ‘jij bent ons poepiemonster’ of ‘kleine avonturen beginnen klein’. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden die aansluiten op jouw ideeën of wensen. Welke soort tekst prefereer jij?

Een lieve of stoere tekst op het geboortekaartje?

Kondig jouw kleintje op jouw manier aan: kies jij voor een schattig gedichtje of een grappige oneliner?